Razer Cortex

26/08/2014 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Хъмм, Razer обявиха нещо интересно на софтуерния си фронт. Както може би знаете от доста време Razer имат една програмка наречена “Game Booster” която изпълнява няколко задачи – помага Ви да оптимизирате PC-то си, позволява Ви да бекъпвате Save Game-ове, играе ролята на Game Launcher и има опция да записва геймплей видео и скрийншоти.

E изглежда, че скоро тази програма ще бъде “ребрандирана” в Razer Cortex, който освен горе описаните екстри ще изпълнява и нова доста интересна функция – търсене на най-ниските цени на игри в различните дигитални магазини (Steam, Origin, GoG, Green Man Gaming…).

Апликацията ще Ви позволява да си създавате и списъци с игри, и ще Ви информира веднага щом в някой от сайтовете се появи промо оферта за дадена заглавие налично в някой от тях. Освен това, ще получавате и предложения базирани на игрите в библиотеката Ви.

Razer Cortex

Ако искате да се запишете за ранен достъп до бетата на Razer Cortex, можете да го направите тук, а около 10-ти септември очакваме официален лаунч. Имайте предвид, че на първо време Razer Cortex ще работи само с US магазини, като на малко по късен етап очакваме добавянето и на други региони.

За сега, Razer Cortex е наличен само за Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1).

UPDATE:

Остави коментар

Колко прави 12 + 6?

Please leave these two fields as-is: