Evil Mamba iPhone Wallpaper

15/09/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Evil Mamba Wallpaper-а наистина ме кефи много. :D Толкова много, че набързо си го адаптирах за уоупейпър на iPod touch-а.

Wallpaper-а може да бъде свален от тук (клик) и е с размер 640×960 което ще рече, че може да се ползва както на всички стари поколения iPhone и iPod touch, така и на iPhone 4G и iPod touch 4G които имат “Retina display”.

И да знам, че самият уоупейпър няма много пригледен вид, когато се гледа на екрана на компютър, но крайният резултата е видим, чак като си го сложите на устройството: ;)

Mobile Photo 15.09.2010 11 26 10

Оригиналната илюстрация е дело на Sam Spratt. ;)

 1. Vasil says:

  А става ли за lg optimus?

 2. Stranger says:

  Малко се съмнявам. Тапетчето е така направено, че картинката да е точно между двата бара, зад който пък има разни сенки и прочие глупости. Ако го сложиш на нещо различно от iPhone / iPod touch ще седи по-скоро… грозно. :D Каква е резолюцията на lg optimus?

 3. Legendbg says:

  Stranger, а някъв начин да си я изтегля направо от Айпода, че ме мързи

 4. Stranger says:

  Eми отваряш линка и сейваш… ама не помня дали не мачкаше качеството като сейваш през уеб-а. Ако мачка, не стаа. Аз за това като ме мързи да синквам, ползвам dropbox. Инсталираш си програмката на компютъра и iPod-а и така прехвърляш файлове между двата дивайса ;)

 5. Legendbg says:

  ае, вече го имам, изтеглих го направо от iPod-a, качеството си е OK, има една app, WallpapersHD (ако не греша) – там могат да се намерят много яки картинки!

Остави коментар

Колко прави 7 + 14?

Please leave these two fields as-is: