Razer показаха StarCraft II периферията!

15/06/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Преди броени минути, Razer официално обявиха Razer StarCraft II периферията, за която се шуми от доста време!

Както се предполагаше става въпрос за 3 продукта – мишка (Razer Spectre); клавиатура (Razer Marauder) и слушалки (Razer Banshee).

Това което е най-уникално и при трите продукта, е че въпросните са оборудвани с APM-Lighting System! Идеята е, че StarCraft II измерва вашите APM \Action per Minute a.k.a действия в минута\ по време на игра. Периферията на Razer ще използва тези данни, и според това “какво е положението” ще сменя осветлението на мишката, клавиатурата и слушалките. В допълнение, когато базата ви е нападната например, или даден юнит се построй, всяко едно от тези съобщения ще има и индивидуален светлинен сигнал, който ще се появява на периферията! Всеки един от тези сигнали ще може да бъде конфигуриран и настройван през софта на Razer.

Не знам за вас, но на мен определено ми звучи много яко! Детайлите за APM-Lighting системата са на razerzone.com/sc2 а аз предлагам, набързо да разгледаме и трите продукта!

Razer Spectrewww2.razerzone.com/sc2/spectre

Освен спомената APM-Lighting System, Razer Spectre изненадва и с възможност за настройване на силата с която трябва да се натиска левия бутон на мишока! Иначе дизайна не ме грабна от първия път :( но ще трябва да видя реални снимки преди да взема решение. ;)

Razer Marauderwww2.razerzone.com/sc2/marauder

Клавиатурата изглежда доста добре (на картинки), а иначе в нея са събрани хай енд технологичните чудеса на Razer – нископрофилни бутони, ъпдейтната подсветка (с APM-Lighting System), On-The-Fly записване на макрота и т.н.

Razer Bansheewww2.razerzone.com/sc2/banshee

Баншито са стерео слушалки, който изглежда доста интересно. Първото ново нещо естествено е наличието на APM-Lighting System. Второто е, че всички контроли подобно на Logitech G35 са на самите слушалки. На всичкото отгоре, баншито е оборудвано с еквалайзер, който позволява активирането на 8 предварително зададени позиции, и разбира се създаването на персонални настройки.

Доста време се чудех какво да очаквам, от Razer SC периферията, но за щастие Razer-ци са се постарали и не говорим само за нещо с логото на SC а за продукти който наистина ще имат отражение върху играта. Тепърва ще се обсъжда какъв ефект ще има това върху геймплей преживяването ни, но до тогава – разгледайте мини сайтовете, а утре веднага щом имам информация за цените и наличностите в Европа, ще публикувам тук! ;)

Остави коментар

Колко прави 6 + 3?

Please leave these two fields as-is: