Razer Orochi на сапун! Буквално :D

23/04/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Digitalsoaps са едни симпатични елементи които правят… сапуни на гейм тематика! :D Говорим си за сапун във формата на Xbox контролер, Space Invaders сапунчета, Mountain Dew шампоан и т.н.

Сега креативният гений на Digitalsoaps и инженерните екипи на Razer са готови да представят на света – сапун във формата на Razer Orochi!

il_fullxfull.138343263

il_fullxfull.138343278 il_fullxfull.138343292 il_fullxfull.138343327

И така стигаме до основното събитие – “The Amazing Razer Orochi Soap Giveaway”. Изпратете на cult@razerzone.com емайл със заглавие “Razer Orochi Soap Giveaway Entry” и им разкажете \мейла трябва да е на английски\ какво е най-необичайното и/или впечатляващо място на което бихте използвали Razer Orochi \мишката, не сапуна\. Дали става въпрос са среща на върха на някоя планина, от която изпращате спешни служебни мейли, или избиване на нуубове докато се возите на влак стрела в далечните краища на Япония… Каквото и да е, Razer искат да чуеят за него. Допълнителни точки се получават за снимки, но моля ви… спестете ни голотиите. Екипа там има изтънчени очи ;)
Крайният срок за изпращане на участията е, 26 април 2010, 5pm PST.

Не забравяйте да изпратите и
1. Трите си имена
2. Телефон за контакти
3. Пощенски адрес.

В крайна сметка 5-тима щастливци, ще си тръгнат със сапун във формата на Razer Orochi :D

Иначе, геймърската мобилна мишка – Razer Orochi може да бъде закупена от ozone.bg срещу 159 лева. За съжаление, сапуна във формата на Orochi не се продава в БГ.

  1. z0ne says:

    Оф като видях снимките си помислих, че някой я е измил/изпрал със сапун и се е повредило покритието отгоре … пък то какво било. facepalm

Остави коментар

Колко прави 4 + 12?

Please leave these two fields as-is: