CES 2010: Razer Onza и Razer Chimaera

10/01/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Преди няколко дни ви споменахме за Xbox 360 контролера и слушалки на Razer!

Eто, че любимците ни от engadget.com са успели да се докопат до въпросните по време на CES 2010 и имат няколко доста апетитни снимки и на двата продукта.

Razer Onza определено изглежда по добре от колкото очаквах! Добра новина е и факта, че Razer наистина смятат да подобрят D-pad-а във финалната версия на контролера което е огромен плюс. Новите два допълнителни бутона изглеждат доста удобно, и поне на теория звучат като доста добра идея! По долу можете да видите подробни снимки на всички елементи, а ето и кратко видео представяне на Razer Onza!

Razer Chimaera също изглежда доста добре на живо а и от матрЯла на engadget.com се оказва, че “Химерата” всъщност са безжични слушалки които се включват към Xbox 360 (или друго аудио устройство) посредством специална док станция която се използва и за презареждане на слушалките! Когато системата бъде включена, тя автоматично “заглушава” сигнала който се разпраща към колоните ви, и по този начин купона става една идея по персонален ;)

Ориентировъчната дата и за двата продукта която Razer са дали по време на CES 2010 е Q3 \юли – септември\ 2010! Както споменахме в предишният пост очакваната цена в Европа е 90 лева за Razer Onza и около 210 за Razer Chimaera.

А сега, снимките!

  1. Lubomir says:

    Vij seha pisha na latinivaca Ama molqte ne iskam da polycha ydar kkavo e tova LOL
    Iskam gi :)))
    I kak si ?

Остави коментар

Колко прави 4 + 8?

Please leave these two fields as-is: