Razer представиха Kraken Forged Edition. Очаквана доставка в БГ – 16 декември!

01/12/2013 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

В края на миналата седмица, Razer обявиха нова версия на Razer Kraken насочена първо към любителите на музика и след това към геймърите.

razer-kraken-forged-edition-main-banner-v7

Става въпрос за Razer Kraken Forged Edition.

Новия модел който очевидно е насочен основно към аудиофилите е изграден на основата на добрия “стар” Kraken, но Razer-ци са наблегнали на доста по скъпи материал при направата му. Първото което се набива на очи (след цената) :D е факта, че голяма част от Forged версията е направена от алуминии, а от външната страна на слушалките имаме доста приятно изглеждаща метална текстура. Наушниците също са претърпели леки промени, като под тях има специално модифицирана версия на 40 милиметровите говорите които се ползват в другите модели. Razer-ци твърдят, че са направили модификации и по акустичните камери на слушалките, така че да достигнат “студийно качество” на звука.

Razer Kraken Forged Edition разполагат с два кабела сменяеми кабела – единия е с микрофон, а другия не. Комплекта включва и 6.35 mm преходник.
razer-kraken-forged-edition-gallery-07

Повече за слушалките можете да прочетете тук.

Цената на слушалките е горе долу толкова впечатляваща колкото и дизайна – ако планирате да си вземете Forged Edition ще трябва да си приготвите 300 евро, което автоматично поставя Razer Kraken Forged Edition редом с модели като Beats Studio 2013, AKG K701 и AKG Q701. Дали качеството на звука също е там? Ще разберем като дойдат… Добрата новина е, че Razer Kraken Forged Edition всъщност ще са налични на нашия пазар съвсем скоро – очакваната доставка е на 16 декември, така че ако сте решили да пазарувате, клик. ;)

Остави коментар

Колко прави 7 + 9?

Please leave these two fields as-is: