The Razer Dragon Age II Collector’s Edition gaming gear!

01/03/2011 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Ако сте фенове на Razer, и Dragon Age II… следващата новина определено ще ви зарадва! Защото днес, Razer обявиха официалната Dragon Age II периферия!

Всички детайли са на razerzone.com/dragonage2, а ето и за какво говорим накратко – Razer пускат 5 продукта който са брандирани във визуалният стил на Dragon Age II. Продуктите са съответно Razer BlackWidow Ultimate; Razer DeathAdder; Razer Goliathus Speed Edition; Razer Onza TE и Razer Messenger Bag!

Самите продукти се различават от оригиналните версии само визуално, така че ако вече притежавате някой от тях няма да видите сериозна разлика (освен, че новите светят в червено и имат логото на DAII), но ако тепърва мислите да купувате някой от тях… и сте фенове на играта – определено има какво да чакате. Аз реално съм тествал всичко без онзата (нея още я чакам), така че ви уверявам, че няма да сбъркате независимо какво си изберете от въпросните продукти. ;)

А, и освен това всеки един от тях (с изключение на чантата) ще идва с кодче, за “The Ring of Whispers” – предмет за Dragon Age II който може да се използва с PC и Xbox версията на играта. Найс а?

Веднага щом имам информация за това кога бройки от въпросните продукти, ще бъдат налични в БГ ще ви информирам. ;)

Остави коментар

Колко прави 11 + 12?

Please leave these two fields as-is: