Играйте срещу Bbr.Msk и спечелете награди от Razer…

23/11/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Ар ю редийййй!? С пускането на bg.razerzone.com, Razer-ци обещаха, че ни предстоят още много приятни изненади… Е въпросните започват, така че ако бях на ваше място, щях да се оглеждам много внимателно. :)

RAW_0017

За какво говоря? Еми утре 100 от вас ще могат да се запишат в “нещо”, което ще им позволи да се изправят в директна битка срещу ултра мега хипер Razer отбора… БобърМусака (Bbr.Msk)! Дисциплините ще бъдат StarCraft II или CounterStrike 1.6, а победителите ще получат – яки награди и страхотни намаления.

Нещата ще се случат горе долу така – по някое време утре, на bg.razerzone.com ще бъде пусната форма за регастрация за участие в 1v1 двубоите с представители на Bbr.Msk. Ако покажете бесен скил (и имате късмет) ще спечелите Razer Sphex MYM Team Edition и намаление от 25% за продукти на Razer по ваш избор. Имайте предвид обаче, че само 100 човека ще могат да участват, така че ви съветвам бдително да дебнете на bg.razerzone.com и у фейсбука. :)

При всички случай ще е голям купон, така че не пропускайте шанса си да покажете скийл (или да паднете позорно) и да спечелите готини награди (и двата варианта ме устройват перфектно) ;)

gl hf ;)
320

Остави коментар

Колко прави 14 + 9?

Please leave these two fields as-is: