Razer Anansi

26/10/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Няма как да отречете, че напоследък Razer са плашещо активни от към нови продукти. Razer BlackWidow и Razer BlackWidow Ultimate; StarCraft II периферията; MYM едишън на Sphex; Razer Ironclad; Razer Naga Molten Edition; Razer Naga Epic; Razer Mouse Bungee; Tron Legacy периферията; Razer Onza и Razer Chimaera и разбира се Razer Sixense… И точно когато реших, че ще има известно затишие – бам, Razer Anansi. :D

Какво е Razer Ананаси Anansi? Ами според Razer това е ултимативнат MMO клавиатура, която би трябвало да върви рамо до рамо с Razer Naga Epic.

The Razer Anansi

Razer Anansi може да се похвали с оптимизирана анти гоустинг матрица, мултимедия бутони (като на Razer BlackWidow), многоцветна подсветка (като на Razer Naga Epic), 5 допълнителни странични бутона (като на Razer BlackWidow) и прочие екстри, познати ни от новите клавиатури на Razer. По различното (и MMO оптимизираното) при нея обаче е наличието на 7 допълнителни бутона, намиращи се под… спейс бара:

IMBA-to-the-7th-power-wtf

Който са… Странни! Очевидно въпросните са така позиционирани че да ги натискате с палец, а аз от както видях модела упорито се опитвам да пресметна дали ако имам копчета там няма да ги натискам инцидентно. :D Базирайки се на това как ползвам клавиатурата в момента, отговора е – по-скоро не, но реално докато не я пипна трудно ще преценя. ;)

Очаква се, Razer Anansi да се появи през декември (но това са Razer така че според мен най-рано янаури 2011) а очакваната цена в Европа е от порядъка на 200 лева.

Щом има още инфо ще докладвам. ;) До тогава getimba.com

  1. Legendbg says:

    Ананси не беше ли един паяк злодей от една южноамериканска легенда/приказка xD

Остави коментар

Колко прави 5 + 14?

Please leave these two fields as-is: