“Razer Naga Epic” e… EPIC!

13/10/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

Миналата седмица, Razer показаха два нови прототипа на Razer Naga – Maelstrom и Molten Special Editions. В петък обаче, двата прототипа просто “изчезнаха от интернет”. Още тогава запитахме Razer какво се случва, но ни отговориха само – скоро ще има инфо.

Е днес инфото дойде, и е наистина… EPIC! Забравете за Maelstrom и Molten Special Editions (въпреки, че не изключвам възможността и тези модели да се появят някога) – запознайте се с Razer Naga Epic!

razer-naga-epic-main

Какво е Razer Naga Epic? Реално погледнато, това си е Naga… но направена много по епично (добре де, спирам да използвам думата EPIC). :D

Имаме класическите фючъри:

• 17 MMO-оптимизирани бутона (ляв панел с 12 бутона)
• 5600dpi Razer Precision 3.5G Laser Sensor
• 1000Hz Ultrapolling™ / 1ms време за реакция
• Zero-acoustic Ultraslick™ Teflon крачета
• Допълнителни ингейм интерфейс приложения за различни ММО заглавия
• Неограничен брой профили за различни персонажи
• Приблизителен размер: 116 дължина x 69 ширина x 41.6 височина (в милиметри)

Предполагам че сте чели ревютата… ако не сте, можете да фърлите око на някое от следните (ModReactor; download.bg; SpaceFar; strangera.com; hardwarebg.com) или там каквото си харесвате.

Epic версията обаче добавя някой “леки” подобрения.
• Махнете кабела!
Naga Epic използва същата жично/безжичната технология на Razer Mamba! Това ще рече, че новата Naga вече е безжична мишка, а в комплект с нея върви специална док станция, която освен като ресийвър/предавател се използва и за зареждане на мишката, когато не я ползвате. Ако обаче в разгорещена битка или по време на дълга гейм сесия (бая дълга трябва да е) батерията ви свърши, просто дръпвате кабела от док станцията и го включвате в мишката… Воала, вече имате мишка с кабел, която същевременно се зарежда. Не зависимо кой от двата режима ползвате обаче (жичен или безжичен) мишката ЩЕ РАБОТИ с 1ms време за реакция и НИКАКЪВ ЛАГ!

Epic Naga_02

• Модифицирайте!
Razer Naga Epic ще върви в комплект с 3 сменяеми десни панела. Това гарантира, че мишока ще пасне перфектно на всяка една ръка, и ще можете бързо и в движение да модифицирате мишката за нуждите на това което играете, защото панелите не са просто визуален мод, ами предлагат съвсем различно усещане и поведение на мишока.

Epic Naga_03

• Цветове!
За капак, синята подсветка на Razer Naga е заменена от същата многоцветна LED подсветка като в новата Razer Lachesis! Това означава, че Razer Naga Epic ще може да свети в какъвто цвят ви дойде на ум, и съответно ще ви пасне независимо от настроението, цвета на стаята, дрехите, котката и т.н. :)

Epic Naga_05

Аз лично, съвсем отговорно заявявам, че Razer Naga е една от най-иновативните мишки на Razer въобще, а на пръво четене Razer Naga Epic звучи наистина епик, и ако играех MMO-та или по сериозно разцъквах RPG-та вече щях да съм започнал спестяването от закуски… Единственото притеснително на EPIC Naga-та, е очакваната цена от 250-260 лева. Но… все пак какво са 250 лева, когато говорим за съвършенство. :P


UPDATE: Все пак, ще има и Razer Naga Molten.

  1. Legendbg says:

    Razer sa egati jivotnite, dano produljavat v su6tiq duh!

  2. Ector says:

    Кога ще бъде във България?

  3. Strangera says:

    Ако всичко е точно, към края на месеца. ;)

Остави коментар

Колко прави 14 + 12?

Please leave these two fields as-is: