forplay за Razer джаджите на Gamescom 2010…

02/09/2010 г. | Автор: Strangera Остави коментар »

forplay.bg публикуваха “кратките” си впечатления от Gamescom 2010… Сред тоновете инфо, плахо се подават и няколко интересни късчета информация за Razer Black Widow, Razer Spectre и Razer Onza. Ето какво казват forplay-ци:

24

Razer Black Widow
Как ни се стори: Като правилната клавиатура на Razer, която всички чакаха. Обявена на първия ден от Gamescom, новата Black Widow беше налична и можеше да се поцъка на нея. Фантастични бутони с правилната височина, правилният натиск и невероятно, невероятно бърза и адекватна реакция на действията на екрана. В което се уверихме както в StarCraft, така и в рейсъра Split/ Second, където това беше особено осезаемо. Още по-якото е, че клавиатурата има много интересен дизайн, смесица от модерни похвати и олд скуул визия. Плюс достатъчно, но не и прекалено много допълнителни бутони. И много, много як отчетлив кликащ звук при всяко натискане на клавиш. В зависимост от предпочитанията ти или ще възприемеш това като нещо много яко, или ще се чувстваш все едно тракаш на пишеща машина. Определено не препоръчваме за офис работа, но предвид убийственото осветление (с пет режима) и стандартните макро функционалности едва ли някой ще се обърка, че става дума за клавиатура, предназначена за нещо различно от гейминг. При това – може би най-добрата на Razer до момента.

Защо да я очакваме: Защото е правилната клавиатура за всички, които искат най-доброто, а не харесват ниските бутони на Lycosa . И които смятат, че SteelSeries не са мръднали от миналия век с дизайна на клавиатурите си.

Razer Spectre
Как ни се стори: Като правилната мишка за StarCraft II. Ако играеш SCII и ти е време за нова мишка, изборът е много лесен. Може би една идея по-лека за екшъни, отколкото би ни се искало, но това са лични предпочитания.

Защо да я очакваме: Защото е правилната мишка за StarCraft II, както вече казахме.

Razer Onza
Как ни се стори: Като най-добрият пад за Xbox 360, който сме хващали. Изключително лек, супер удобен, приятен на допир и наистина responsive. А е лек, защото е с кабел. Тествахме го на Super Street Fighter IV , счупиха ни костите от бой, но падът си владее. Ако не те е гнус от пад с кабел през 2010-та, стандартният контролер на Xbox 360 ти идва тежък или просто си от хората, които усещат “закъснението” на командите си при безжичната връзка – това е твоят пад. Пък и ще го има в България, което си е голям плюс, предвид липсата на Madcatz, чиято дистрибуция отвъд Полша е просто неадекватна. Razer се впускат в конзолно начинание и то изглежда много обещаващо.

Защо да го очакваме: Падът на Microsoft за Xbox 360 е гениален и отличен с толкова много награди за индустриален дизайн, че просто е нелепо. Този е още по-добър. Но пък има кабел. Шанс.

26

Целия Gamescom 2010 материал на forplay е тук. ;)

Остави коментар

Колко прави 12 + 7?

Please leave these two fields as-is: