Архив за January, 2014

Razer Mamba 4G с промо цена

29/01/2014 г.

За феновете на Razer Mamba – в момента, ултимативната безжична мишка на Razer може да бъде закупена на промо цена от 199 лв. (стандартната цена е 259 лв.)

Razer Mamba 4G

Офертата е налична до изчерпване на количествата и е налична тук (клик).

Razer Nabu – интервю и скрийншоти от iOS апликацията [CES]

08/01/2014 г.

Еngadget публикуваха кратко интервю с Min-Liang Tan, на тема Razer Nabu. От интервюто може да научите малко повече за “smart band-а” а по долу съм публикувал и първи скрийншоти от интерфейса на iOS апликацията.

Относно доставките и цената, Razer се надяват потребителската версия да бъде налична в САЩ към края на Q1 2014, като цената би трябвало да е под 100$. За Европа нямаме точна дата, но очакваме цена под 100 евро. ;)

Още по темата в engadget.com

Razer Project Christine [CES]

07/01/2014 г.

Ох. Туко що Razer обявиха – Project Christine. Концепция за PC с модулен дизайн.

razer-christine-main-banner

Сещате ли се за Level 10 кутиите? Сега си представете същото… ама на стеройди, и с още по як дизайн… Това е Project Christine.

razer-christine-gallery-03

Концепцията е проста – всеки елемент от PC-то Ви стой в отделно “отделение” което се плъгва към “тялото”, и всичко се синхронизира автоматично. Разбира се говорим за водно охлаждане и т.н. Ако имате нужда от две видеокарти – ръчкате две отделения за видео. Ако имате нужда от 3… 3. Повече хардове – няма проблем, и т.н.

И това подплатено с скандално як дизайн. Ето видеото:

Разбира се, Project Christine е само концепция и не е ясно кога ще видим финален продукт базиран на него (и как точно ще изглежда той). Едно обаче е ясно… банковата ми сметка ще страда!

Още за проекта, тук – razerzone.com/christine