Архив за November, 2011

3 и 4 декември – БобърМусака ЕПИЗОД 1

28/11/2011 г.

Внимание Razer фенове, CS-ъри, SC-ъджии и… LoL фанатици. Новото издание на БобърМусака се задава с пълна сила, като този път Razer ще раздадат още повече чест, слава… и епични награди.

Четвъртото издание на “турнира”, което за кратко ще наричаме БобърМусака епизод 1, ще се състой на 3 и 4 декември, а всички детайли за записването, наградите и противниците Ви, можете да намерите на bg.razerzone.com/award-pro.

GL HF

Razer MineContest 2011

20/11/2011 г.

По случай официалното излизане на Minecraft, Razer обявиха едно малко “състезание”.

Всичко което трябва да направите е да отидете на razerzone.com/minecon, да попълните данните си, и да изберете един от тези два Minecraft вдъхновени пада:

След изтичане на срока за записване (24 ноември), 50 щастливи “миньора” ще получат по едно копие от избрания от тях много рядък колекционерски пад. ;)

Два откраднати прототипа на Razer Blade!

15/11/2011 г.

Преди няколко часа, Min-Liang Tan публикува в FB страницата си, информация че през уикенда (след 4 ноември 2011) неизвестни лица са проникнали в офис на Razer и са откраднали два прототипа на Razer Blade.

Разбира се, Razer усилено работят с месните власти за откриване на извършителите и молят всеки който има информация по темата да я изпраща на cult@razerzone.com.


Снимка techcrunch.com