Архив за June, 2011

Регистрациите за БобърМусака ReloaDEAD са отворени!

29/06/2011 г.

Регистрациите за БобърМусака ReloaDEAD са отворени!

Готови ли сте за БобърМусака ReloaDEAD?!

Вече можете да се запишете през сайта на Razer Bulgaria. Там ще видите пълните правила за участие, както и още информация за играта.

ВАЖНО!!! За да потвърдите участието си, ще получите мейл за потвърждение с линк, който трябва да активирате. Потвърждението е необходимо, за да получите допълнителната информация (кой по ред и в кой от двата дни, 2 или 3 юли, ще се състезавате). Мейлът за потвърждение се получава веднага след попълване на регистрационната форма – ако не видите такъв, проверете в спам-папката си. След като кликнете на линка за потвърждение, ще ви изпратим необходимата информация за участие в срок от 12 часа.

На сайта вече може да видите подробна информация за отбора – проучете ги добре, от това зависи победата! В дните на състезанията ще може да гледате стрийминг на мачовете с коментар на живо. Ще ви държим в течение за свободните места за регистрация.

БобърМусака ReloaDEAD – наградите!

27/06/2011 г.

След като ви представихме участниците, днес е време да ви покажем наградите за които ще се борите с бобър мусаките.

Та освен чест и слава, победителите ще получат 25% отстъпка при покупка на продукти на Razer. Ако загубите пък, няма да получите чест и слава (освен ако няма епичен фейл със запушване) но ще можете да се утешите с 10% отстъпка.

А специалната награда, за първите 25 победители е…. тадаааааааа:

Очаквайте съвсем скоро линка на който ще можете да се запишете за участие в епичните сблъсъци. ;)

Razer промо @Ozone.bg – втора седмица!

27/06/2011 г.

Внимание, продуктите за втората седмица на Razer промото в Ozone.bg вече са ясни.

Двата продукта са съответно: Razer Black Widow на промо цена от 129 лева и Razer Goliathus Extended на промо цена от 49 лева – Razer Goliathus Extended Control Edition / Razer Goliathus Extended Speed Edition. Отделно може да си закупите комплект Razer Black Widow + Razer Goliathus съответно тук и тук според това кой пад искате.